• That face you make…
  • Two cats having a conversation…
  • A little cut here, a little twist here, and voila…
  • Are those… berries?
  • How people react to my sarcasm
  • Third world kid finds Apple confusing…
  • The Most Creative Facebook Covers
  • Facts about women
  • Still a Better Love Story than Twilight
  • Friendzone Reality
  • Whaaat?
  • Reality can be sad

27 July, 2011 in Funny | 2 Comments

funny-boss-angry-letter-day-off



Comments
  1. jst

    2:48 pm

    The math is off on this it should end up as around 50 full days you work a year. Fail.

    It’s only 5 days off for coffee. 10 days off for lunch. 2 off for being sick. 5 for holidays. 15 vacation days off. 104 weekend days off. 174 days just being home from work. This adds up to 315 days off.

    50 days working.

  2. astardjiev

    12:11 pm

    @jst you fail too.

    52 weeks x 2 =104days ( 365-104=261) – weekends
    16h x 261= 4176h; 4176 / 24h = 174 days (261-174=87) – time at home
    30min x 87=2610min; 2610 / 60min = 43.5h; 43.5 / 24h = 1.8 ~2days (87-2=85) – coffee breake
    1h x 85=85h; 85 / 24h =3.5 ~4days (85-4=81) – lunch
    81-2=79; – sick
    79-5=74; – holidays
    74-14=60; – vacation

    60 full days of work.